Германският национал Никлас Зюле, който напуска Байерн Мюнхен и от

...
Германският национал Никлас Зюле, който напуска Байерн Мюнхен и от
Коментари Харесай

Зюле: Идвам в Борусия Дортмунд, за да стана шампион

Германският национал Никлас Зюле, който напуща Байерн Мюнхен и от идващия сезон ще носи екипа на Борусия Дортмунд, съобщи, че има вяра във опциите на тима да завоюва шампионската купа в Бундеслигата.

„ Разбира се, че имам вяра, че можем да станем първенци. Взех решението да подпиша с Борусия с ясното схващане и изцяло уверен в това “, разяснява 26-годишният Зюле пред вестник Sport Bild.

„ Вълнението, когато съм играл против Борусия Дортмунд, постоянно е било огромно. Вторият ми мач в Бундеслигата, когато бях на 17 години, беше в Дортмунд и получих няколко минути. От тогава Дортмунд постоянно е бил някак специфичен за мен. Затова в този момент изпитвам мощно възприятие на очакване “, съобщи бранителят.

Попитан по какъв начин управлението на клуба го е убедило да подпише с тях, футболистът разкри, че е бил впечатлен от думите на шефовете към него и метода, по който са му показали бъдещата му роля в тима.

„ Плановете на Борусия за мен ме впечатлиха. Клубът желае да направи идната крачка с мен, а това е тъкмо каквото желая и аз. Целите са високи. Разговорът не беше за пари даже за секунда, а аз бързо осъзнах какво желая да направя “, изясни Зюле.

Той описа, че при връчването на шампионската купа на Байерн, някои от неговите съотборници са му споделили, че за финален път държи трофея в ръцете си. „ Аз споделих, че ще забележим “, съобщи бранителят и добави на смешка, че старши треньорът Марко Розе чака от него да не допусне нито един гол през идващия сезон.

„ Можем и желаеме да станем първенци на Германия “, приключи германецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР