Германският министър на икономиката Роберт Хабек, говорейки по време на

...
Германският министър на икономиката Роберт Хабек, говорейки по време на
Коментари Харесай

Министърът на икономиката на Германия призова да се снижи зависимостта на страната от газа

Германският министър на стопанската система Роберт Хабек, говорейки по време на посещаване във федералната провинция Мекленбург-Предна Померания, сподели, че страната би трябвало да понижи зависимостта си от газа.

Както оповестява организацията dpa, министърът е показал производството на водород като опция на газа. По думите на политика, сигурността на енергийните доставки при прекосяването към различни енергийни източници може да се обезпечи посредством вероятно създаване на личен LNG терминал в страната. Хабек означи, че не са направени вложения в региона на технологиите за полутечен природен газ заради неналичието на подобаващи пазари.

Хабек означи, че развиването на газовия пазар през последните месеци сподели нуждата от разнообразни рамкови условия и уточни нарасналата сензитивност към рецесии. „ Фактът, че Германия, федералното държавно управление, общественият бранш в действителност нямат потенциал да подсигуряват надеждността на доставките в газовия бранш, е неприемлива обстановка “, сподели политикът, представен от организацията.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР