Германският клуб Кьолн се радва на едни от най-верните фенове

...
Германският клуб Кьолн се радва на едни от най-верните фенове
Коментари Харесай

50 000 фенове надъхаха Кьолн за връщане в Бундеслигата

 Лукас Подолски отвори дюнер в Кьолн
Германският клуб Кьолн се радва на едни от най-верните почитатели в страната. Поредното доказателство пристигна в неделя, когато 50 000 последователи се събраха пред клубния стадион, с цел да поддържат тима преди старта на новия сезон.

Цифрата е впечатляваща, защото Кьолн изпадна от елита и му следва тежка борба за завръщане в елита във Втора Бундеслига, където конкуренцията е голяма.

" Кризата отмина! Сега клубът има единствено настояще и бъдеще! ", даде обещание спортният шеф Армин Фе.

" Имаме добър и чудесно квалифициран тим. Задачата ни е ясно - завръщане в Бундеслигата. Клубът има потребност от поддръжката на всеки почитател ", добави вицепрезидентът Тони Шумахер.

След представянето на новите играчи почитателите изпяха клубния химн, получиха подписи и се снимаха с любимците си.

Националът на Германия Йонас Хектор, който преподписа след изпадането във Втора Бундеслига, пренебрегвайки други предложения, в това число и от Ливърпул, пък беше приветстван като крал.

" Не мога да си потегли от Кьолн. Клубът направи от мен състезател от четвърта лига национал на Германия. Чувствам голяма признателност и специфична връзка с управлението и почитателите ", сподели Хектор преди да се обвърже за нови пет сезона с Кьолн напролет.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР