Германският канцлер Олаф Шолц вече е в ТикТок. Но даде

...
Германският канцлер Олаф Шолц вече е в ТикТок. Но даде
Коментари Харесай

И Шолц вече е в ТикТок, но обеща: Няма да танцувам

Германският канцлер Олаф Шолц към този момент е в ТикТок. Но даде тържествено заричане: Няма да танцувам.

Най-новият формален канал " ще усили информацията, която предлага на жителите, които от ден на ден се осведомят от обществените медии, известни измежду младежите ". изясни представителят на Шолц Стефен Хебестрайт в изказване.

В акаунта ще има и " взор зад завесите - на всекидневния държавен живот ".

Шолц, прочут с въздържанието си от по-разчупени прояви, реши, че би трябвало да посочи. " Няма да танцувам. Обещавам ", написа той в Х.

Първото видео в ТикТок съставлява виртуална обиколка в кабинета на канцлера преди да покаже самия Шолц, седнал зад бюрото си.

Германският водач е последният от сътрудниците си от западните страни, който се причислява към китайкската обществена платформа макар широкоразпространените терзания по отношение на сигурността и разпространяването на дезинформация.

Джо Байдън има акаунт от февруари, най-много поради идните президентски избори, в опит да се стигне до по-младите гласоподаватели.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР