Германският канцлер Олаф Шолц е паднал в събота по време

...
Германският канцлер Олаф Шолц е паднал в събота по време
Коментари Харесай

Канцлерът Шолц пострада след джогинг. Шегите и колажите за вида му не закъсняха…/СНИМКИ/

Германският канцлер Олаф Шолц е паднал в събота по време на джогинг и  е наранил лицето си. Това наложи анулация на неделните му задължения и пояснения от страна на канцлерството. В понеделник беше оповестена фотография, на която Шолц е с превързано око и се виждат част от пострадванията му.  Фотосът бе оповестен в обществената мрежа X с текст:

„ Който има драскотини... (трябва да понесе и шегите). С неспокойствие чакам меметата. Благодаря за положителните пожелания, наподобява по-зле, в сравнение с е в реалност “.

65- годишният Шолц сподели, че фотографията е пусната, „ с цел да може всеки да свикне с това по какъв начин ще наподобява през идващите седмица-две “. Твърди се, че произшествието е станала по постоянния маршрут на канцлера покрай дома му в Потсдам. Шолц се е препънал и паднал на лицето си, написа немски таблоиден вестник Bild.

„ Въпреки травмата Шолц е в добра форма “, съобщи неговият представител Щефен Хебестрит. „ Тази заран беше в положително въодушевление - макар че към момента наподобява малко като пребит. “, пошегува се той.

Инцидентът и типът на канцлера обаче бързо събра пожелания за възобновяване, 20 000 лайкове, хиляди мнения и препубликувания. Наред с тях обаче не закъсняха и меметата на канцлера. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР