Германският канцлер Ангела Меркел се е срещнала днес с дъщерята

...
Германският канцлер Ангела Меркел се е срещнала днес с дъщерята
Коментари Харесай

Меркел се срещна с Иванка Тръмп в Мюнхен

Германският канцлер Ангела Меркел се е срещнала през днешния ден с дъщерята на американския президент Иванка Тръмп в коридорите на Мюнхенската конференция по сигурността, оповестиха ДПА и ТАСС.
 
" Беше наслаждение още веднъж да се срещна с канцлера Меркел. При диалога ни научих доста от нея и чакам с неспокойствие да продължим да работим дружно ", написа Иванка Тръмп в Туитър, публикувайки фотография от срещата.
 
Дъщерята на американския президент и почитан консултант на Белия дом, назова немския водач " страховит бранител " на правата на дамите в региона на професионалното обучение и стопанска система.
 
Заедно със брачна половинка си Джаред Къшнър, Иванка дойде през вчерашния ден в Мюнхен за присъединяване в Мюнхенската конференция по сигурността.
 
На дамска закуска през днешния ден сутринта, на която участваха няколко дами с топ лидерска роля, в това число ръководещият шеф на Международния валутен фонд Кристин Лагард, Тръмп приказва за поддръжката за дамите в бизнеса. Вчера тя се срещна и с немския министър на защитата Урсула фон дер Лайен и показа самодейност, ориентирана към подкрепяне на дамите в разрастващите се страни, която до 2025 година би трябвало да обезпечи американска помощ за 50 милиона дами в най-бедните страни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР