Германският канцлер Ангела Меркел е отменила решението за допълнителни по-строги

...
Германският канцлер Ангела Меркел е отменила решението за допълнителни по-строги
Коментари Харесай

Меркел се отказва от пълния локдаун по Великден

Германският канцлер Ангела Меркел е отменила решението за спомагателни по-строги противоепидемични ограничения, които да бъдат наложени през Великденските празници, съобщи БНР. Това е станало факт след масирана рецензия на концепцията.
че решението от по-рано тази седмица за налагане на общо 5-дневна обсада (пълен локдаун) в страната по време на Великденските празници ще бъде оттеглено, оповестяват в сряда изданието " Шпигел " и организация ДПА.
 Германия: Финансов скандал в партията на Меркел докара до нова оставка Германия: Финансов скандал в партията на Меркел докара до нова оставка
Депутат от немския Християндемократически съюз (ХДС) през днешния ден заяви, че подава оставка, откакто беше упрекнат в корупция, в миг, ко...
Канцлерът е споделила на участниците в съвещанието, че няма да бъдат приложени ограниченията за затваряне на всички магазини и ограничение на събиранията по време на католическия Великден от 1 до 5 април.
Очаква се Меркел на брифинг за пресата по-късно през днешния ден.
Информацията идва единствено ден, откакто немският канцлер и водачите на 16-те федерални области реализираха съглашение за удължение на периода на към този момент настоящите строги противоепидемични ограничаващи ограничения до 18-и април, като за интервала от 1-ви до 5-и април страната ще бъде сложена под цялостен локдаун.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР