Германският и френският външни министри Хайко Маас и Жан-Ив Льо

...
Германският и френският външни министри Хайко Маас и Жан-Ив Льо
Коментари Харесай

Стратегията за развитие на НАТО беше подкрепена от Франция и Германия

Германският и френският външни министри Хайко Маас и Жан-Ив Льо Дриан поддържаха дълготрайната тактика за развиване на , създадена от специалисти, заяви френското външно министерство, оповестява БГНЕС. " Днес външните министри на Атлантическия алианс се събраха, с цел да прегледат и обсъдят отчета, показан от групата специалисти, упълномощени на последната среща на върха на НАТО в Лондон. Целта на този развой беше да укрепи политическото измерение на Алианса, като изготви рекомендации за подсилване на единството, солидарността и доближаването на съдружниците. Ние сме ангажирани с тази концепция като инвестиция в бъдещето на трансатлантическото партньорство ", обявиха министрите в взаимно изказване.
" Групата е свършила забележителна работа, нейните рекомендации са основни и добре уравновесени. Благодарим на групата за изключителната й работа при сложни условия ", се споделя в изказването. Маас и Льо Дриан обявиха, че общата им цел е да подсигуряват, че НАТО ще остане в положение да отговори на актуалните и бъдещите провокации пред сигурността.
 НАТО взема решение през февруари докога остава в Афганистан НАТО взема решение през февруари докога остава в Афганистан
През февруари 2021 година военните министри от НАТО ще вземат решение за бъдещото наличие в Афганистан. Това заяви генералният секретар на отново...
" Сигурността през 21-ви век зависи от това дали ще намерим взаимни отговори на тези провокации. За това доближаването сред съдружниците е основно, както е несъмнено от групата. В този дух ние изцяло поддържаме рекомендациите за актуализиране на стратегическата идея от 2010 година, с цел да следваме полезностите и правилата на Вашингтонския контракт и да съживим нашите трансатлантически връзки, в това число посредством признанието, че по-силните европейски отбранителни старания също укрепват Алианса и трансатлантическото партньорство “, гласи известието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР