Германският футболен национал Илкай Гюндоган ще напусне Манчестър Сити през

...
Германският футболен национал Илкай Гюндоган ще напусне Манчестър Сити през
Коментари Харесай

Сити е казал на звезда, че може да си търси нов отбор

Германският футболен национал Илкай Гюндоган ще напусне Манчестър Сити през лятото, оповестява британският вестник "Дейли Мейл ".

Въпреки че от клуба настояват, че едвам след края на сезона ще бъдат водени диалози за бъдещето на 31-годишния Гюндоган, източник на медията разкрива, че играчът е бил осведомен за желанието на Сити да не възобновява контракта му. Той ще има опция да изследва опциите за възможен трансфер преди края на договора, който изтича през 2023 година.

Илкай Гюндоган носи екипа на Манчестър Сити от 2016-а. Футболистът е бил видян да пътува от Манчестър до испанската столица Мадрид в понеделник. Информацията провокира клюки, че немският футболист може да премине в лагера на Реал Мадрид. Испанският гранд от години демонстрира интерес към Гюндоган, а сега търси нов полузащитник за идващия сезон.

Английският Манчестър Сити е водач във краткотрайното класиране във Висшата лига кръг преди края на сезона. "Гражданите " водят с 4 точки пред втория Ливърпул, който има мач по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР