Германските власти ще представят до април първия оперативен план за

...
Германските власти ще представят до април първия оперативен план за
Коментари Харесай

Германия представя отбранителен план за първи път след края на Студената война

Германските управляващи ще показват до април първия действен проект за защита от края на Студената война, който ще излага дейностите на силите за сигурност, организациите и промишлеността. Това заяви организация ДПА с позоваване на ръководителя на териториалното командване на Бундесвера генерал-лейтенант Андре Бодеман.

Според него детайлите на систематизиран документ, обхващащ стотици страници, ще бъдат разисквани на 26 януари в Берлин на симпозиум, на който ще вземат участие представители на страни, считани за съдружници на Германия, правоприлагащи органи, организации за социална отбрана, енергийни и логистични компании, учени и специалисти.

Както означи Бодеман, главната задача на Германия при положение на боен конфликт ще бъде да обезпечи придвижването на съюзническия боен личен състав и съоръжение през нейната територия. Документът ще опише ограничения за битка с шпионажа, хакерските атаки, саботажа против сериозната инфраструктура, разпространяването на дезинформация и подправени вести.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР