Германските власти откриха списъци с над 5000 имена на възможни

...
Германските власти откриха списъци с над 5000 имена на възможни
Коментари Харесай

Властите в Германия откриха списъци с набелязани хора за нападения

Германските управляващи откриха описи с над 5000 имена на вероятни цели, в това число повече от 100 политици, при акции в домовете и работните места на двама обвинени за тероризъм в провинция Мекленбург-Долна Померания, съобщи в. " Велт ".

Според представени от вестника източници по сигурността се допуска, че единият от обвинените, който е някогашен служител на реда, е употребявал служебния си компютър, с цел да търси адресите на политически съперници.

На 28 август органите на реда са обискирали домовете и работните места на служителя на реда, който е краткотрайно освободен от служба, и на още един човек, обвинени, че са възнамерявали да залавят и убиват политици поради възгледите им за имиграцията.

Според прокуратурата обвинените, които са се страхували, че немската бежанска политика може да докара до обедняване на страната, са почнали да се запасяват с храна и муниции и да възнамеряват набези.

Политиците в листата са били от разнообразни партии, в това число Християндемократическия съюз на немската канцлерка Ангела Меркел.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР