Германските прокурори подадоха искане за изземване на повече от 720

...
Германските прокурори подадоха искане за изземване на повече от 720
Коментари Харесай

Германия предприема действия за изземване на активи на руска група на стойност 720 милиона евро

Германските прокурори подадоха искане за изземване на повече от 720 милиона евро, държани във франкфуртската банкова сметка на съветска финансова институция под наказания, за първи път започнаха дейности за конфискация Руски активи, вместо просто да ги замрази.

Ако успее, това ще означи огромна стъпка в интернационалните старания за налагане на антируските наказания. Преди това Германия е замразявала единствено активи на лица и компании под наказания, в това число яхти и недвижими парцели. Но в случай че прокурорите съумеят с настояването си, средствата могат да бъдат усвоени във федералния бюджет.

Властите не са удостоверили по какъв начин ще употребяват парите или дали ще бъдат ориентирани към Украйна, проект, който се изследва в на запад за активите на съветската централна банка, в случай че в последна сметка бъдат иззети.

В изказване федералната прокуратура сподели, че е подала молба пред съд във Франкфурт на 7 юли тази година с искане за „ самостоятелна конфискация произвеждане ” във връзка с повече от 720 млн. евро, подадени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР