Германски прокурори поискаха днес доживотна присъда за Беате Цшепе, която

...
Германски прокурори поискаха днес доживотна присъда за Беате Цшепе, която
Коментари Харесай

Искат доживотен затвор за неонацистка, обвинена в серия от расистки убийства

Германски прокурори желаеха през днешния ден доживотна присъда за Беате Цшепе , която е упрекната в съучастничество в поредност от убийства, стимулирани от расова ненавист , осъществени от неонацистка терористична група, съобщи ДПА.
 Беате Цшепе Gettyimages
Процесът против 42-годишната Цшепе за съучастничество в убийствата на осем турски имигранти, на гръцки жител и на немска полицайка в интервала сред 2000 и 2007 година, продължи към 4 години. Убийствата са осъществени от групировката Националсоциалистическа конспиративност (НСУ).

Германия стартира значим развой против неонацисти за убийства на имигранти

Цшепе следва да получи наказване за всяко едно от убийствата , сподели федералният прокурор Херберт Диймер пред съда в Мюнхен.
 Беате Цшепе Gettyimages
Обвиняемата отхвърля каквато и да е съпричастност към убийствата , като трансферира виновността върху другите двама членове на НСУ - Уве Мундлос и Уве Бьонхард, които починаха при явно ликвидиране -самоубийство през 2011 година

  По тематиката Брайвик писал писмо до немска неонацистка, забъркана в 10 убийства Меркел се извини за убийствата на имигранти, осъществени от неонацистка група Чешко момиче стана сензация в интернет, изправи се против неонацисти (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР