Германскатя индустриа ще дадат приоритет на европейското единство по отношение

...
Германскатя индустриа ще дадат приоритет на европейското единство по отношение
Коментари Харесай

Германската индустрия подкрепя европейското единство след „Брекзит“

Германскатя индустриа ще дадат приоритет на европейското единение във връзка с търговията с Англия след „ Брекзит “, оповестиха бизнес водачи в редица изявленията пред в. " Обзървър ". Британският министър по въпросите на „ развода “ с Брюксел Дейвид Дейвис съобщи, че немските предприятия, изключително производителите на коли, ще окажат напън върху немското държавно управление да резервира търговията отворена с един от основните си пазари за експорт, само че две от най-големите индустриални групи в Германия към този момент отхвърлиха претенциите си.
Дитер Кемп, ръководител на Федерацията на немските промишлености, съобщи: " Защитата на единния пазар, основен европейски план, би трябвало да бъде приоритет за Европейския съюз. " Отговорността на английското държавно управление е да ограничи вредите и от двете страни на канала. През идващите месеци ще бъде извънредно мъчно да се предотврати негативното влияние върху английския бизнес в частност ", добави той. Инго Крамър от Конфедерацията на немските асоциации на работодателите, добави, че достъпът до единния пазар " изисква приемането на четирите свободи на единния пазар “. " Обединеното кралство ще остане доста значим сътрудник за нас, само че ние се нуждаем от обективна договорка и за двете страни, зачитайки този принцип ", сподели той.
Миналия месец Англия стартира договарянията с Европейски Съюз, с цел да дефинира изискванията за раздялата си и да дефинира график за разискването на бъдеща договорка за свободна търговия. Премиерът Тереза Мей желае да изведе Острова от единния пазар на Европейски Съюз и митническата област, с цел да ограничи свободното придвижване на хора и да подписа търговски съглашения с други страни. Тя получи поддръжка в събота, когато президентът Доналд Тръмп съобщи, че Съединени американски щати ще създадат " доста мощна " комерсиална договорка с Англия " доста скоро " след „ Брекзит “. Май е под мощен напън от страна на вътрешния пазар, откакто загуби парламентарното си болшинство по време на парламентарните избори предишния месец и е изправена пред апела да подаде оставката си.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР