Германската волейболна звезда Георг Гроцер премина през битката с коронавируса.

...
Германската волейболна звезда Георг Гроцер премина през битката с коронавируса.
Коментари Харесай

Георг Гроцер след коронавируса: Не знам кога ще се върна на терена

Германската волейболна звезда Георг Гроцер мина през борбата с ковид. Бившият национал на Бундестима описа в изявление какъв брой мъчно е било да се изправи против COVID-19, от който той към момента постепенно се възвръща. Диагоналът приказва за бъдещето си, като не изключва опцията за вероятно завръщане в Германия.

" Първите 4-5 дни бяха пъкъл, имах доста висока температура и дихателни проблеми. Освен това имах и загуба на вкус и проблеми със съня. В продължение на четири дни ме болеше глава, усещах и болки в ставите. Едва в този момент тялото ми постепенно излиза от всичко това. Забелязвах какъв брой мощно е отслабнало тялото ми всеки ден по време на подготовка ", споделя играчът на италианския Пиаченца.

36-годишният волейболист признава, че за него това е един от най-трудните моменти: " Все още съм под карантина, не излизам от у дома. Ние, мъжете, обичаме да сме си у дома, само че последните 2-3 дни бяха много отегчаващи - не мога да пазаря самичък и да си купя това, което желая ".

" От няколко дни върша извършения вкъщи, само че тялото ми е толкоз едва... Кога ще мога да се върна на терена? Все още не знам ", добавя той.

Гроцер споделя, че би се върнал в немската Бундеслига. " Щастлив съм, че в Германия има тим с благоприятни условия за привличане на опитни играчи (б.р. Берлин Рисайклинг Волейс). Мисля, че клубът може да се гордее със себе си, тъй като се оправя отлично. Имам фантазия, която бих могъл и желая да извърша в Германия. Спечелих немското състезание с Фридрихсхафен преди години, само че не завоювах Купата на Германия... ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР