Германската тенис легенда Борис Бекер е изгубил пет от шестте

...
Германската тенис легенда Борис Бекер е изгубил пет от шестте
Коментари Харесай

Борис Бекер загубил цели 5 от трофеите си от Големия шлем

Германската тенис легенда Борис Бекер е изгубил пет от шестте си трофея от Големия шлем и ги търси, оповестява немското издание Билд. 50-годишният Бекер не знае къде се намират трите му трофея от Уимбълдън, какво и двата от Аустрелиън оупън.

Бившият тенисист се надява да откри скъпите оценки, защото може да ги продаде за много сериозна сума - над един милион евро съгласно изданието, с което да покрие част от сериозните си задължения. Миналата година лондонски съд разгласи Бекер за фалирал, поради отговорности към частна банка, които не може да покрие.

Бекер има извоювани общо 49 трофеи от Световния тур в кариерата си, като единственият трофей от Големия шлем, който към момента не е липсващ от сбирката му, е този от Ю Ес Оупън от 1989-та година. "Няколко трофея от кариерата на господин Бекер са изчезнали. Той не може да си спомни къде са ", се споделя в материала. Бекер се е свързал с тенис организации като Ол Ингланд Клъб, немската, американската и австралийската тенис федерация, само че скъпите оценки не са били открити там. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР