Германската постоянна комисия по ваксинации в института по вирусология Робърт

...
Германската постоянна комисия по ваксинации в института по вирусология Робърт
Коментари Харесай

Препоръка: Ваксината на Астра Зенека да се прилага само на лица до 65 години

Германската непрекъсната комисия по имунизации в института по вирусология " Робърт Кох " предложи на " Астра Зенека " да се слага единствено на хора от 18 до 65 години, оповестиха международните осведомителни организации, представени от.
Причината за рекомендацията е, че комисията няма данни от производителя за това каква имунна реакция провокира имунизацията у хора над 65-годишна възраст. Препоръката не значи, че имунизацията към този момент може да се употребява. За това е належащо позволение от Европейската организация по медикаментите, което се чака на следващия ден.
 Започва записването при персоналните лекари за имунизиране против COVID-19 Започва записването при персоналните лекари за имунизиране против COVID-19
Всички, които желаят да бъдат имунизирани, би трябвало да заявят желанието си пред персоналните си лекари. Това оповестиха от Българския лекарски с...
" Астра Зенека " отхвърли в понеделник имунизацията й против Ковид-19 да не е доста ефикасна за хората над 65 години, след такива изявления в немски издания. Германското министерство на опазването на здравето уточни, че от 341 души, имунизирани в групата над 65 години, единствено един се е заразил с новия ковид. Това значи, че рекомендацията на експертната комисия не се основава на статистически значими данни.
Главният изпълнителен шеф на " Астра Зенека " Паскал Сорио сподели, че компанията има по-малко данни за възрастните от останалите производители на ваксини, тъй като имунизацията им е почнала покъсно. " Но ние имаме данни за мощно произвеждане на антитела против вируса у възрастните, сходно на това у по-младите хора " - сподели той пред вестник " Велт " по-рано тази седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР