Германската полиция затвори летището в Хановер, след като мъж се

...
Германската полиция затвори летището в Хановер, след като мъж се
Коментари Харесай

Шофьор връхлетя с колата си на летище в Германия и тръгна по пистата

Германската полиция затвори летището в Хановер, откакто мъж се вряза с колата си разруши оградата на аерогарата и излезе на пистата, оповестява Канал 3, цитирайки „ Би Би Си”.

Нарушителят е задържан, предадоха управляващите. Засега още не са изяснени претекстовете за дейностите му. Разглеждат се всички благоприятни условия - дали водачът просто се е объркал, бил ли е под влияние на алкохол и опиати или става въпрос за терористичен акт.

За задачата колата е тествана за взривни устройства. В тази връзка на страницата си в Туитър полицията посочи, че е осъществена инспекция на сигурността и няма заплаха за пасажерите.

Полетите обаче са били краткотрайно спрени този следобяд до момента в който бъдат изяснени събитията към случая. Точно сега, в който колата е изхвърчала на пистата, е кацал аероплан от Гърция.

Летището ще остане затворено най-малко до 21 часа локално време (22 часа българско време), което значи, че 9-ата най-натоварена аерогара в Германия няма да работи в продължение на над пет часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР