Германската полиция съобщи днес, че е спряла за проверка група

...
Германската полиция съобщи днес, че е спряла за проверка група
Коментари Харесай

Германската полиция спря крайнодесни екстремисти да патрулират по границата с Полша

Германската полиция заяви през днешния ден, че е спряла за инспекция група от над 50 крайнодесни екстремисти, въоръжени с пикантен спрей, щик, мачете и бухалки, които се опитвали да патрулират по границата с Полша, с цел да не разрешават на мигранти да влизат в страната, заяви Българска телеграфна агенция.

Доброволците се събрали по апел на подозираната във връзки с неонацистки групи крайнодясна партия " Третият път ". Тя приканила членовете си да стопират незаконните мигранти, пресичащи германско-полската граница покрай град Губен.

Екологичен потенциал осъди опита да се подкопае върховенството на правото на Европейски Съюз и приканва Съвета и Комисията незабавно да защитят народа на Полша и Съюза

Полицията е иззела оръжията, които носели 50-те обвинени, и ги принудила да изоставен региона на Губен нощес и в ранните часове на днешния ден, заяви представител на органите на реда. Някои от обвинените пристигнали на границата с Полша от други краища на Германия.
свързани новини3211преди 2 часа
Десетки хора проведоха през вчерашния ден бдение в Губен в символ на митинг против сходни патрули. Германия е разположила в допълнение 800 полицейски чиновници на границата с Полша, с цел да управлява притока на мигранти, опитващи се да влязат в Европейския съюз през Беларус, заяви през днешния ден немският вътрешен министър Хорст Зеехофер.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР