Германската полиция разследва убийството на 34-годишна жена, избягала от Афганистан

...
Германската полиция разследва убийството на 34-годишна жена, избягала от Афганистан
Коментари Харесай

Убийство на честта разтърси Германия

Германската полиция проверява убийството на 34-годишна жен а, избягала от Афганистан в Германия преди осем години. Под съмнение са братята на умрялата. Те са на 22 и 25 години. Според следователя момчетата са умъртвили сестра си, тъй като тя е " опозорила фамилията ", разкрива в. " Билд ".

Жертвата пристигнала в Берлин от Кабул през 2013 година Четири години по-късно тя се разделила със брачна половинка си и от този момент независимо е отглеждала 13-годишния си наследник и 9-годишната си щерка. Съпругът не бързал да се разведе съгласно ислямските догми, тъй че околните не схванаха незабавно, че дамата е останала сама.

Когато братята разкрили, че сестра им е самотна майка през 2019 година, те почнали да я " притискат ". Те направлявали всяка нейна стъпка, поискали даже да покрива лицето си и тялото по отношение на шериата. Сестра им обаче се залюбила с млад иранец .

Тогава братята решили, че тя е срам за фамилията. Тъй като " методът ѝ на живот не дава отговор на техните морални показа ", младите мъже решили казуса коренно. Те блъснали дамата по главата и шията, напъхали тялото в куфар и я откарали в друга част на страната . Един от братята има къща там, където закопали натрупа на убитата си сестра. Те бяха задържани няколко дни по -късно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР