Германската полиция контролира всяко съмнително превозно средство и издирва атентатора

...
Германската полиция контролира всяко съмнително превозно средство и издирва атентатора
Коментари Харесай

И германската полиция издирва атентатора от Страсбург

Германската полиция управлява всяко подозрително транспортно средство и търси атентатора Шериф Шекат и неговият брат Сами, за който също има данни, че е ислямист. Участък от 30 километра във вътрешността от границата обхождат управляващите в провинции Заарланд и Райнлан-Пфалц. Шериф Шекат е задържан за обири в три страни и е излежал присъдите си. Освен във Франция, той е бил в пандиза в Германия и Швейцария.

В Германия е хванат и наказан за кражбата на 1467 евро в брой и злато за 6572 евро от зъболекарски кабинет в град Зинген, Германия, през 2012 година По-късно е заловен да краде 315 евро от аптека. Излежава присъдата си в Берлин. В Германия той не е регисиирран като ислямист, само че поради обирите го екстрадират във Франция.

Шериф Шекат е израснал с шест братя и сестри в Страсбург, приключва учебно заведение, само че по-късно е незает. За малко е общ служащ към общината, само че от 2011 не е работил. Вместо това пътувал доста, споделят роднините му. Смята се, че се е ислямизирал в пандиза. Французите са го завели в указател на рисковите ислямисти, в който участват 26 000 души. 10 000 от тях са считани за мощно радикализирани.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР