Германската полиция е намерила съмнителен предмет във вана, който прегази

...
Германската полиция е намерила съмнителен предмет във вана, който прегази
Коментари Харесай

Съмнителен предмет във вана, прегазил хора в Германия

Германската полиция е намерила подозрителен предмет във вана, който прегази хора в немския град Мюнстер, заяви неин представител, представен от организация DPA. Районът продължава да бъде отцепен, а полицията води следствени дейности. Не се дава информация за това какъв е предметът и дали е рисков.

По последни данни минимум четирима са починали, в това число и водачът на транспортното средство, който се вряза в хора, отседнали в кафене в центъра на града. Броят на ранените е 20, като от тях 6 са в тежко положение.

„ Мислите ни са с жертвите и техните фамилии ", сподели в обществената мрежа Twitter Улрике Демер, представител на немския канцлер Ангела Меркел. Тя окачестви случая като „ ужасни вести ". Министърът на правораздаването Катарина Барли благодари на службите за незабавна помощ и прикани да се направи всичко допустимо за откриване повода за случилото се.

Мюнстер е един от университетските центрове на Федерална Република Германия. В него учат над 50 000 студенти. В централната му част са ситуирани голям брой кафенета, заведения за хранене, питейни заведения и културни обекти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР