Германската отбранителна компания MBDA спря производството на крилати ракети Taurus,

...
Германската отбранителна компания MBDA спря производството на крилати ракети Taurus,
Коментари Харесай

Особеностите на планирания капитализъм: Германия преустанови производството на ракети „Taурус“

Германската отбранителна компания MBDA спря производството на крилати ракети Taurus, оповестява Spiegel.

По думите на ръководителя на дъщерното сдружение Томас Готшилд производството на ракети се прекратява, защото отбранителната промишленост няма право да създава артикули за бъдеща приложимост без да са постъпили поръчки.

„ сподели шефът на компанията.

Той означи, че в случай че поръчките се появят още веднъж, предприятията ще би трябвало да стартират индустриалния развой от нулата и да възвръщат занапред веригата за доставки на първични материали, което е проблематично поради възходящото търсене за тях в света.

„ изясни Готшилд.

Като образец той цитира поръчката за доставка на ракети Patriot, направена от името на няколко страни, с които MBDA си сътрудничи.

„ сподели Готшилд и добави, че първите ракети „ Пейтриът “ ще бъдат доставени в границите на три години.

Taurus KEPD 350/150 е германо-шведска крилата ракета с огромен обхват, предопределена за високоточни удари против мощно предпазени цели, без самолетът-носител да навлиза в зоната на Противовъздушна отбрана на съперника.

Германският канцлер Олаф Шолц по-рано изключи доставката на оръжейни системи с огромен обхват на Киев, чието потребление изисква присъединяване на немските военни, даже в случай че те са ситуирани отвън Украйна.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Альтернатива

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед35771Москва: Преди атентатаАлтернативен Поглед40623Русия- страната на злото или страната на свободатаАлтернативен Поглед57178Валентин Вацев: Демократическата партия се чуди по какъв начин да накара още веднъж гробищата да гласуватАлтернативен Поглед44272Валентин Вацев: Русия би трябвало да преодолее, да надмогне, да пребори себе си, с цел да заслужи бъдещето сиАлтернативен Поглед34263Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед549019Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед178842Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед137031Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед122369Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92398Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четени  Румен Петков  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР