Германската марка за козметика и парфюмерия Wella е решила да

...
Германската марка за козметика и парфюмерия Wella е решила да
Коментари Харесай

Козметичен гигант напусна Русия

Германската марка за козметика и парфюмерия Wella е решила да спре доставките на продуктите си в Русия, заяви вестник " Комерсант ", като се базира на писмо от производителя.

" Оттеглянето на Wella е от решаващо значение за промишлеността - това беше първият задграничен производител на професионална козметика, който сложи началото на промишлеността ", споделя Игор Стоянов, създател на верига салони за хубост Persona.
 Путин търгува наказания против храна за света
Путин търгува наказания против храна за света

Путин упорства, че актуалната обстановка с продоволствената сигурност е породена от Съединени американски щати и Европейски Съюз

Думите му се удостоверяват от омбудсмана на Асоциацията на бизнесмените от козметичната промишленост Ляля Садикова, която показва обстоятелството, че множеството артикули на Wella идват от чужбина - единствената марка на тази компания, която е локализирана в Русия, е Londa.

Различно е мнението на Пьотр Бобровски, изпълнителен шеф на Асоциацията на производителите на парфюмерия, козметика, битова химия и хигиенични артикули , който твърди, че на пазара съществува забележителна конкуренция сред производителите, която ще разреши на Wella да размени каузи на Wella относително бързо.
 Руски национализъм и наказания: Синът на Жириновски смени името си
Руски национализъм и наказания: Синът на Жириновски смени името си

Игор Лебедев към този момент се споделя Давид Александрович Гарсия

По-рано губернаторът на Московска област Воробьов изключи опцията за национализация на задгранични компании, които напущат Русия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР