Германската корпорация Multivac, която е един от най-големите производители на

...
Германската корпорация Multivac, която е един от най-големите производители на
Коментари Харесай

Германски гигант отвори завод за 36 милиона лева в Божурище

Германската корпорация Multivac, която е един от най-големите производители на вакуумни опаковки и на машини за пакетиране в света, към този момент публично има своя индустриална база в индустриална зона " Божурище ".

Новият цех ще бъде управителен от дъщерното сдружение на групата " Мултивак България Продакшън ", като инвестицията в него е в размер на над 36 милиона лв..

Още през 2016 година стана ясно, че от Multivac възнамеряват да създадат своя фабрика у нас. Тогава стана ясно, че в базата в началото ще бъдат отворени 153 работни места. От Multivac оповестиха още, че в идващите години ще удвоят вложенията си на българския пазар.

Първоначалната концепция беше там да се вършат елементи и модули, нужни за сглобяването на крайните машини за пакетиране.

 Германски колос влага 37 милиона лв. в цех в
Германски колос влага 37 милиона лв. в цех в " Божурище "

Във фабриката ще бъдат отворени 153 нови работни места

Дъщерното сдружение " Мултивак България продакшън " беше основано в края на 2015 година.

Групата Multivac е международен водач на пазара на опаковъчни машини и създава необятна гама от вакуум машини, етикетиращи устройства, решения за автоматизация и подготвени индустриални линии.

За компанията работят над 4700 чиновници в целия свят. Тя има мрежа от над 75 дъщерни сдружения и участва в над 140 страни, само че това е първият цех, който откриват на изток от Германия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР