Германската консервативна опозиция разкритикува предложението на правителството за легализирането на

...
Германската консервативна опозиция разкритикува предложението на правителството за легализирането на
Коментари Харесай

Германските консерватори критикуват предложението за узаконяване на канабиса

Германската консервативна съпротива разкритикува предлагането на държавното управление за легализирането на марихуана за развлекателни цели, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция

Торстен Фрай, член на Християндемократическия съюз (ХДС) и секретар на парламентарната група, назова предлагането рисково и наивно.

" Определено в Народното събрание ще отхвърлим сходна нелепост ", сподели законодателят  през днешния ден. Той съобщи, че държавното управление на Федералната република, ръководено от социалиста Олаф Шолц  Олаф Шолц Олаф Шолц е немски политик от Социалдемократическата партия (ГСДП).   От декември 2021, пренебрегва действителността и омаловажава рисковите последствия, които потреблението на марихуана може да има, изключително за младежите.

Друг народен представител от опозицията - Дороти Бар от баварския пантьор на ХДС Християнсоциален съюз (ХСС), също упрекна държавното управление, че излага младежите на риск.

В предлагането, импортирано през вчерашния ден, кабинетът на Олаф Шолц  Олаф Шолц Олаф Шолц е немски политик от Социалдемократическата партия (ГСДП).   От декември 2021, съобщи, че има намерение да узакони притежаването на до 25 грама марихуана и развъждането на до три растения в домашни условия.

Освен това канабисът ще може да се отглежда законно в обществени клубове с до 500 членове, които ще бъдат следени от страната и ще бъдат без стопанска цел.

Марихуаната ще може да се популяризира единствено сред членовете на клуба, а с цел да може искащите да се причислят към него, те би трябвало да имат навършени 18 години.

Клубовете би трябвало да назначат чиновници, които да се грижат за сигурността на младежите, за пристрастяването и предварителната защита, и не могат да се популяризират, а също така е неразрешено членуването допълнително от един клуб.

Правителството твърди, че узаконената и контролираната от страната търговия може да способства за предпазването на младежите и на здравето, защото по този метод ще има по-малко канабис, подправен с разнообразни субстанции.

Първоначално обединението на Шолц планираше да има по-масова продажба на канабис в лицензирани магазини. Засега обаче този вид отпадна, защото това може да бъде в прорез с интернационалното и европейското право.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР