Германската компания Керхер, лидер в почистващата индустрия, откри модерен шоурум

...
Германската компания Керхер, лидер в почистващата индустрия, откри модерен шоурум
Коментари Харесай

Лидер при почистващата техника откри шоурум в Бургас

Германската компания " Керхер ", водач в почистващата промишленост, откри съвременен шоурум в Бургас. На новата локация ще проработи и " Компетенс център ", в който ще се вършат продуктови образования и демонстрации както на чиновниците на компанията, по този начин и на клиентите, които купуват профилирана техника, прецизират от компанията.

Бизнесът на компанията е диверсифициран в няколко посоки: артикули " дом и градина ", професионална техника в разнообразни бизнес посоки и приложения, комунални и индустриални машини, както и богата гама от решения за разчистване на фотоволтаични слънчеви системи, автоматизирани решения за измиване на коли и автомивки на самообслужване и други Производствените бази на компанията са ситуирани в целия свят, като локалните пазари постоянно се обезпечават от местни производства.

" Увеличаването на бизнес капацитета в Бургас и района бе основна цел за компанията и имам вяра, че на новата локация екипът ще може да поддържа развиването на пазара и да отговори на упованията на клиентите ", сподели при откриването Мартин Василев, ръководещ шеф на " Керхе " р в България.

" Керхер " в България все още има лични центрове в: София (централен офис и магазин в търговски център), Пловдив, Бургас и Русе. Компанията има и 4 партньорски центъра в страната и мрежа от дилъри, с които покрива територията на цялата страна. Бизнес интервенциите на " Керхер " се правят през лични центрове, дилърска мрежа, ритейл, директни продажби и онлайн личен магазин.

" Керхер " България е водач на пазара в страната в категория: " водоструйки ", " сухо-мокро смукачки " и " парочистачки ". Към момента компанията има 67 чиновници и предстоящ оборот от 18 милиона евро. В международен мащаб " Керхер " акумулира оборот от 3,09 милиарда евро, оперира в 78 страни със 150 компании и има 14 400 чиновници.
 Германската
Германската " Керхер " възнамерява да построи 4 нови центъра за обслужване на клиенти в България

Компанията чака да доближи 20% доходи от онлайн търговия
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР