Германската компания Eberspächer, която през 2022 година обяви, че ще

...
Германската компания Eberspächer, която през 2022 година обяви, че ще
Коментари Харесай

Компанията, която ще строи завод за нагреватели за електромобили в Русе, разкрива още 100 нови работни места

Германската компания Eberspächer, която през 2022 година разгласи, че ще строи цех за нагреватели за електрически автомобили в Русе, показа активността си пред кмета на града Пенчо Милков и представители на общината, предават локалните медии.

По време на работно посещаване във краткотрайната индустриална база на немския производител, стана ясно, че компанията, за която към този момент работят 120 души, ще разкрие още 100 нови работни места.

" Щастливи сме, че избрахте Русе за разширение на производството си. За нас оценката на компанията е и оценка за града и посоката, в която се развива ", съобщи кметът на крайдунавския град Панчо Милков.
 Eberspaecher ще строи цех за отоплителни и климатични системи за коли в Русе
Световен водач в отоплителните и климатични системи за коли ще строи цех в Русе

Производството на нисковолтови и високоволтови нагреватели да стартира до края на 2023 година

 По думите му в Русе се оформя клъстер от компании, работещи за автомобилната промишленост, които уголемяват активността си.

Кои са Eberspächer?

Германската компания се специализира в производството на нисковолтови и високоволтови нагреватели за електрически, хибридни и коли, задвижвани от водород.

В Русе ще работят две от растящите дивизии на компанията, свързани със сглобяването на разнообразни артикули за климатизация. Поточният развой е автоматизиран, а самото произвеждане е безусловно чисто и се прави в условия на свръхналягане, прецизират от Eberspächer.

Дружеството се развива в над 80 местоположения по целия свят и създава нагреватели за едни от най-емблематичните модели на автомобилни колоси като Mercedes, Toyota и Ford.

Настоящото произвеждане е краткотрайно решение до построяването на новата постройка на сдружението, чието строителство би трябвало да започва през месец март и се чака да бъде приключено до края на 2023 година.

" Син Карс " мести производството си на електрически автомобили от Русе в Гюргево

Основателят на компанията изяснява какви са причините
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР