Германката Мишел Кьобке от Берлин поддържа 5-годишна любовна връзка с

...
Германката Мишел Кьобке от Берлин поддържа 5-годишна любовна връзка с
Коментари Харесай

Германка поддържа 5-годишна любовна връзка с пътнически самолет

Германката Мишел Кьобке от Берлин поддържа 5-годишна любовна връзка с пътнически аероплан " Боинг-737-800 " , оповестява в. " Мирър ".

30-годишната симпатична брюнетка намира летателната машина за " привлекателна, секси, елегантна и прелестно скроена ". Тя нежно назовава боинга " шатц " ( " благи " ). Мишел твърди, че привличането й е физическо, само че има и прочувствена обвързаност към реактивния самолет . Кьобке от време на време пътува на него. Но самата тя признава, че поддържането на сантиментална връзка със аероплан не е по никакъв начин лесна работа .
 
She finds the plane attractive & sexy!
— StoryPick (@StoryPicker)

Тя има контакти с приятеля си единствено когато пътува или го посещава в хангара , което й се случило един път в живота. Но за сметка на това си има смален модел от фибростъкло от него , който си държи у дома. Мишел се допира и до някои истински аварийни елементи от същия вид аероплан, с цел да поддържа по-постоянна връзка с избраника си.

Привличането на германката от неодушевен предмет е известно в медицината като обектофилия.

Тя схванала, че си пада по самолети, по време на първия си полет през ноември 2013 година, а се влюбила в самолета през март 2014 година През месец май 2019 година тя за пръв път съумяла да се усамоти с обичания в хангар на летището . Тя мечтаела един ден да се омъжи за него.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР