Германия загуби проверката срещу Белгия в Кьолн с 2:3, но

...
Германия загуби проверката срещу Белгия в Кьолн с 2:3, но
Коментари Харесай

Фюлкруг засрами всички германски нападатели през новия век

Германия загуби инспекцията против Белгия в Кьолн с 2:3, само че Никлас Фюлкруг още веднъж се разписа. Нападателят на Вердер (Бремен) вкара първия гол за Бундестима, като беше прецизен от дузпа малко преди почивката. 

За Фюлкруг това беше шести гол в първите му шест мача с екипа на националния отбор. С сходно достижение не може да се похвали нито един различен немски футболист през XXI век. 

30-годишният стрелец вкара два гола в контролата против Перу, разписа се в мачовете против Испания и Коста Рика на Мондиал 2022, а преди този момент беше прецизен и против Оман. 

Доменико Тедеско пък стана първият селекционер на Белгия от 2006 година насам, който започва на поста с две следващи победи. “Червените дяволи ” разгромиха Швеция на старта на евроквалификациите, а нощес записаха първа победа над Германия от 69 години. 

С три триумфа отпред на Белгия е започвал само именитият Раймон Гьоталс през 1968 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР