Германия удължава до 18-ти април ограниченията срещу коронавируса. Гражданите да

...
Германия удължава до 18-ти април ограниченията срещу коронавируса. Гражданите да
Коментари Харесай

Германия удължава ограниченията заради COVID-19 до 18 април

Германия удължава до 18-ти април рестриктивните мерки против ковид. Гражданите да останат по домовете си пет дни към Великден и да понижат контактите, с цел да се опитат да спрат третата вълна.

На среща, траяла през цялата нощ, канцлерът Ангела Меркел и районните водачи анулираха проекта за гладко отваряне на стопанската система, контрактуван по-рано този месец.

Големите фамилни събирания ще бъдат неразрешени за великденските празници, като ще могат да се събират до две семейства или до петима души. Правителството ще изиска църквите да проведат службите си онлайн.

Германия записва повече от 7700 нови случая за последните 24 часа, а умрелите са 50.

“Тази година ние, и като споделям ние имам поради държавното управление и провинциите, само че на първо място хората, бяхме на едно доста мъчно пътешестване. Пътувнане, което имаше триумфи, само че също и провали. Но не би трябвало да се обезкуражаваме от неуспехите. В момента водим съревнование да бъдем имунизирани и да усетим резултатите на това допустимо най-бързо. В момента пред нас има две съществени тактики - нерешителност и гъвкавост”, съобщи немският канцлер Ангела Меркел.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР