Германия стартира своето участие днес. Бундестимът се изправя срещу коравия

...
Германия стартира своето участие днес. Бундестимът се изправя срещу коравия
Коментари Харесай

Германия може да стъпи накриво срещу “самураите“

Германия започва своето присъединяване през днешния ден. Бундестимът се изправя против коравия отбор на Япония. Срещата е втората от програмата за деня - от 15:00 часа.
Прочетете още
Възпитаниците на Хазни Флик се показаха повече от безапелационно в квалификациите, записвайки 9 победи и едно проваляне. Не по този начин обаче в присъединяване има на последните две огромни шампионати, където немците разочароваха.

Япония, както Германия ще взе участие на седмо следващо Световно състезание. " Самураите " също демонстрираха добра форма, защото в квалификациите позволиха единствено две провали, измествайки Австралия от първата позиция, която им обезпечи непосредствено класиране за финалите Катар.

Все отново очевиден любимец в мача остава Германия. Букмейкърът  определя триумфа за Бундестима на 1,45 коеф., до момента в който победа за Япония е оценена на 6,80 коеф.

Очаква в срещата на има повече попадения. Ставката за над 2,5 гола в дуела е 1,62 коеф., а " ъндърът " 2,32 коеф. Добра композиция би била, единица с над 2,5 гола, която ще удвои   ви. Това е с ангажимента, че сте сигурни в  на немската машина.

Ако обаче имате подозрения за крайния излаз, то прогнозата гол-гол също си коства 1,78 коеф.

Апетитни  има при голмайсторите. Нападателт на Челси Кай Хаверц да открие е цели 6,2 коеф, а да означи когато и да е - 2,42 коеф. Ставките за полузащитника на Айнтрахт Франкфурт Даичи Камада са по-съблазнителни - надлежно 14.00 коеф, и 5.00 коеф.

В другите срещи от деня Мароко се изправя против Хърватска, като най-логични прогнози тук са триумф за " шахматистите " и под 2,5 гола.

Вечерта Испания среща Коста Рика и в случай че няма чудеса като през вчерашния ден - то 2:0 или 3:0 са най-вероятни за краен резултат. В другия мач Белгия няма да има проблеми и ще се оправи с Канада, а головете евентуално ще са над 2,5.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР