Германия ще се откаже от руския нефт и газ и

...
Германия ще се откаже от руския нефт и газ и
Коментари Харесай

Олаф Шолц: Германия ще се откаже от руския нефт и газ

Германия ще се откаже от съветския петрол и газ и построява инфраструктурата за това, акцентира Олаф Шолц пред Бундестага

"Това е същинска енергийна сигурност за Германия в полза на всички нейни жители ", съобщи канцлерът.

Скоро Германия ще стартира да дава на своите съдружници в Източна Европа съвременни оръжия, в подмяна те ще изпратят старите си руски оръжия в Украйна. Това разгласи немският канцлерОлаф Шолц по време на чуване в Бундестага, предава.

Той даде обещание, че на Украйна ще бъдат обезпечени дълготрайни гаранции за сигурност. Както ще наподобяват те сега се разисква с партньорските страни и с Украйна, акцентира канцлерът.

Германия ще се откаже от русия петрол и газ

Германия се приготвя да се откаже напълно от съветския петрол и природен газ. Страната построява нужната за това инфраструктура. "Това е същинска енергийна сигурност за Германия в полза на всички нейни жители ", уверен е Шолц.

Той отбрани глобите, които Западът наложи на Русия, откакто тя атакува Украйна. Според него "Алтернатива за Германия ", които дефинираха глобите като “безсмислени”, са "не единствено дяснопопулистка партия, само че и партията на Русия ".

Нови благоприятни условия за имиграция в Германия

Германското държавното управление възнамерява да улесни имиграцията в страната за квалифицираните служащи. Новите правила плануват високо квалифицирани фрагменти да получават право да живеят и търсят работа в Германия, даже преди да имат несъмнено работно място. От тях ще се възползват тези мъже и дами, които могат да вършат "толкова доста, че е мощно евентуално " бързо да си намерят работа, сподели канцлерът. "Ще успеем да запазим просперитета си единствено в случай че и в бъдеще осигурим високия брой чиновници, които имаме през днешния ден ", добави той.

По мотив огромните проблеми на немските летища, свързани с неналичието на личен състав, Шолц съобщи, че плануваните от държавното управление ограничения освен ще разрешат на промишлеността да внася служащи от чужбина и да ги наема непосредствено на заплати, дефинира по групови контракти, само че ще включва и "създаване на по-добри условия на труд в този бранш като цяло ", сподели Шолц.

По време на чуването на държавното управление в Бундестага канцлерът Олаф Шолц изясни, че като мярка против повишението на цените двата пакета за облекчение с размер от 30 милиарда евро, които бяха признати до момента, "не са задоволителни ". Шолц акцентира, че се стреми към необятен публичен консенсус по отношение на ограниченията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР