Германия ще организира и проведе военното обучение на една украинска

...
Германия ще организира и проведе военното обучение на една украинска
Коментари Харесай

Шолц: Путин няма да спечели тази война


Германия ще провежда и организира военното образование на една украинска бригада от 5000 военнослужещи, заяви канцлерът Олаф Шолц в Бундестага. В обичайното си послание към депутатите преди среща на върха на Европейски Съюз Шолц съобщи безапелационната поддръжка на Германия за Украйна, оповестява БНР.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7750
" Путин няма да завоюва тази война ", съобщи Олаф Шолц в Бундестага.

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През употребява енергийните доставки и глада като оръжие, само че не съумя да наруши единството на Запада, безапелационен е канцлерът.

Шолц добави, че единственият вероятен мир е освен запазването на териториалната целокупност на Украйна: „ Справедливият мир значи подсилване на отбранителните качества на Укранайна - през днешния ден и в бъдеще “.

Германия, която сега е ротационен ръководител на Г7 - групата най-развити демокрации в света - ще е хазаин на конференция за следвоенното възобновяване на Украйна, заяви още Олаф Шолц.

„ Финансовите потребности на Украйна са покрити до края на годината с помощта на Европейски Съюз, и Г7 има значителен принос за това. Но войната и последствията от нея ще ни занимават още дълги години. Затова е значимо още през днешния ден да мислим за възобновяване на Украйна “, сподели немският канцлер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР