Германия ще екстрадира италианец, заподозрян в убийството на 22-годишна жена

...
Германия ще екстрадира италианец, заподозрян в убийството на 22-годишна жена
Коментари Харесай

Германия ще екстрадира италианец, заподозрян в убийството на жена, което възмути Италия

Германия ще екстрадира италианец, обвинен в убийството на 22-годишна жена до Италия

От Асошиейтед прес, 22 ноември 2023 година, 6:07 ч.

БЕРЛИН -- Германски съд в сряда разпореди екстрадицията на италианец, обвинен в убийството на 22-годишна жена, което провокира отвращение в Италия.

Върховният областен съд в Наумбург, в източната немска провинция Саксония-Анхалт разгласи екстрадицията на 21-годишния обвинен, съгласно немската осведомителна организация dpa.

Заподозреният, Филипо Турета, беше задържан през уикенда покрай източния град Лайпциг и сега е в ареста в Хале.

Съдът сподели, че Турета се е съгласил с екстрадицията. Той ще остане в ареста до предаването му на италианските управляващи. Не беше ясно по кое време ще стане изгонването. Италия е поискала изгонването му във вторник, заяви dpa.

Полицията в Германия арестува през уикенда Турета, който се укриваше от 11 ноември, когато за последно е забелязан да се бие с 22-годишната Джулия Чекетин, като я удря при физическа офанзива, която е снимана от крайпътни видеокамери. прободни рани, беше открит завит в найлон в събота в канавка покрай езерото Барчис, в провинция Порденоне северно от Венеция. потърсете и двамата, поради многочислени известия от другари и семейство, че Turetta е отказал да одобри решението на Cecchettin да приключи връзката. Сестрата на Чекетин, Елена, сподели, че е била загрижена за собственическото отношение на Турета към сестра й, само че в никакъв случай не е предполагала, че той може да я нарани.

Съдбата на Чекетин, който би трябвало да приключи университет в четвъртък със степен по инженерство, преобладаваха в новинарските репортажи в продължение на седмица и доведоха до изблик на яд, когато тялото й най-сетне беше намерено.

Водещи истории

Ra inbow Bridge: Няма доказателства злополуката, детонацията е била терористична офанзива, споделя губернатор

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР