Германия прекрати разследването на обвиненията в сексуални престъпления на фронтмена

...
Германия прекрати разследването на обвиненията в сексуални престъпления на фронтмена
Коментари Харесай

Прекратиха разследването за сексуални престъпления срещу вокалиста на „Рамщайн“ Тил Линдеман

Германия приключи следствието на обвиняванията в полови закононарушения на фронтмена на „ Рамщайн “ Тил Линдеман.

През юни берлинските прокурори започнаха следствие против Линдеман след обвинявания в " полови закононарушения и разпространяване на опиати ". Днес обаче прокурорите оповестиха, че приключват следствието, базирайки се на незадоволително доказателства в поддръжка на изказванията, съобщи Euronews.

През лятото няколко дами излязоха с изказвания, че са били дрогирани и вербувани да вземат участие в полови дейности с 60-годишния Линдеман на празненства след концерти на „ Рамщайн “.

Линдеман постоянно е отричал изказванията, като юристите му ги нарекоха " без изключение погрешни ". Миналата седмица правният му екип съобщи, че " неотложно ще предприеме правни дейности в отговор на всички сходни обвинявания ".

Скандалът избухна, откакто 24-годишна фенка от Северна Ирландия написа в обществените мрежи, че е била дрогирана и опипвана от Линдеман на празненство зад кулисите във Вилнюс.

След обвиняванията си тя написа в Туитър: " Бих желала да поясня още веднъж. Тил НЕ ме е докосвал. Той одобри, че не съм желала да върша секс с него. Никога не съм твърдяла, че ме е изнасилил ".

Въпреки това в платформи като Twitter, Instagram и YouTube се появи вълна от сходни истории.
Вследствие на обвиняванията, централата на групата в Берлин беше поругана. Служителите на правоохранителните органи потвърдиха случая против парцела на хеви метъл групата, където деятели счупиха прозорци и напръскаха графити с надпис " Без сцена за причинителите ".

В навечерието на берлинските дати от турнето на „ Рамщайн “ през юли петиция, наречена " Никаква сцена за Рамщайн ", събра над 75 000 подписа с искане те да не свирят. Въпреки това концертите продължиха по график, а берлинският сенатор по въпросите на културата Джо Чиало съобщи, че въпреки да е " на страната на жертвите ", " юридически няма лост за влияние ".

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР