Германия оцеля на този етап в Катар. Четирикратният световен шампион

...
Германия оцеля на този етап в Катар. Четирикратният световен шампион
Коментари Харесай

Германия оцеля на Мондиала

Германия оцеля на този стадий в Катар. Четирикратният международен първенец резервира шансове за класиране на 1/8-финалите, откакто приключи 1:1 с Испания. За Бундестима това е първа точка в Група Е, в която остава на дъното. В последния кръг подопечните на Ханзи Флик играят с Коста Рика и ще се надяват " Ла Фурия " да не загуби от Япония.   
На " Ал Байт Стейдиъм " се разписаха единствено запаси. Алваро Мората (62) изведе Испания, а точката за немците донесе Никлас Фюлкруг (83). В края на първото полувреме гол на Антонио Рюдигер бе анулиран поради засада. Така в първия конфликт сред два първенеца на Мондиала победител не беше избран.
" Съставът сподели чудесно равнище. Доволен съм от духа, който показахме, и отборната ни работа. Това бе мач на високо равнище. Това са нещата, които желая да виждам от отбора, само че направихме единствено първата крачка. Искаме да забележим повече в идващия мач и да създадем условия да продължим. Испания е страховит тим с млади играчи, а и някои опитни, които са мощни механически. Трудно е да се защитаваш против подобен конкурент, тъй че би трябвало да подобрим отбраната си. Важното тук е логиката на психиката. Нещата се получават, когато започнеш да побеждаваш. Може би това е искрата, от която се нуждаехме ", сподели Флик.
" Надявам се, че събитията ще се развият добре ", пожела си голмайсторът Фюлкруг.
" На доктрина това беше групата на гибелта. Ако ми бяха споделили, че след равенството ще сме водачи и ще подвластен от себе си, бих се съгласил. Равенство против Япония ни е задоволително, само че няма да спекулираме. Да, тъпо е, че не победихме, само че би трябвало да сме щастливи, защото сме водачи. Това е нашата действителност, а задачата ни е да сме първи в групата ", разгласи селекционерът на Испания Луис Енрике.
 >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР