Германия ограничава привличането на нови мигранти. Страната вече няма да

...
Германия ограничава привличането на нови мигранти. Страната вече няма да
Коментари Харесай

Германия ограничава със закон пристигането на нови бежанци

Германия лимитира привличането на нови мигранти. Страната към този момент няма да приема на своя територия хора, които са част от фамилията на получили краткотраен бежански статут чужденци. Това ново предписание към този момент е въведено в законодателството от Бундестага. То бе и едно от изискванията на консерваторите и социалдемократите за образуване на ново коалиционо държавно управление. Така немските депутати одобриха закон, ограничителен събирането на фамилиите за бежанците.

Приет с 376 против 298 гласа, текстът продължава до 31 юли мораториум от 2016 година върху събиранията на фамилии на мигранти, получили " субсидиарна протекция ", съобщи бТВ, базирайки се на Агенция Франс Прес. Такъв краткотраен статут на леговище имат стотици хиляди хора, които не са публично приети за бежанци, по-специално сирийци, бягащи от войната.

От 1 август всеки месец 1000 души ще получават позволение да имигрират в Германия за събиране на фамилиите. Тази квота няма да включва " незабавните случаи ".

Консерваторите на канцлера Ангела Меркел упорстваха в началото да бъде замразено напълно събирането на мигрантски фамилии. А социалдемократитете на Мартин Шулц претендираха за повече отзивчивост към тях, напомня Агенция Франс Прес.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР