Германия надигра и победи Франция, а Бразилия измъкна 1:0 срещу

...
Германия надигра и победи Франция, а Бразилия измъкна 1:0 срещу
Коментари Харесай

Германия си поигра с Франция, Бразилия удари на Уембли

Германия надигра и победи Франция, а Бразилия измъкна 1:0 против Англия на " Уембли " в звездни другарски мачове, играни в събота вечер в паузата за националните тимове.

" Маншафтът ", понасящ доста рецензии поради бледи изяви в последните години, изглеждаше впечатлявяващо в Лион против международния вицешампион, завоюва с 2:0, а можеше и по-убедително.

В немския отбор се завърна Тони Кроос и това незабавно даде отражение. А гостите откриха още в 1-ата минута с отдалечен шокиращ удар на Флориан Вирц. 

Тимът на Юлиан Нагелсман улови шанса да вкара и при започване на втората част - посредством Кай Хаверц, което предопредели спечелилия. Нататък германците продължиха да имат надзор, сътвориха и изтърваха още положения.

В офанзива действаха " по ноти ", в същото време удържаха Килиан Мбапе и компания. Домакините на два пъти изтърваха най-малко да понижат пасива си в добавеното време. И двете селекции водят подготовка за Евро 2024, хазаин на което е Германия.
 Снимка АП/БТА
С по няколко неналичия в титулярните си сформира Англия и Бразилия спориха на " Уембли ", домакините като цяло не оправдаха огромните упования, а гостите си потеглиха с скъп триумф - 1:0.

17-годишният Ендрик, футболист на " Реал " (Мадрид), осъществя в 80-ата минута (горе).

Островитяните, лишени от контузения Хари Кейн (и това се оказа решаващо), повече владееха топката и нападнаха, само че най-вече без резултат. Докато " златистите " (снощи в синьо) контраатакуваха рисково, един път топката бе изчистена от Кайл Уокър пред голлинията, а Лукас Пакета удари греда.

След почивката " трите лъва " бяха още по-беззъби, по този начин в края бразилците ги наказаха.

Англия беше без загуба в 11 следващи мача, а дебют за отбора като промяна направи 18-годишният Коби Мейну от " Манчестър Юнайтед ".

Във вторник Бразилия гостува на Испания, която загуби от Колумбия, а британците ще имат спаринг с Белгия.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР