Германия може да засили усилията си да назначи Юрген Клоп

...
Германия може да засили усилията си да назначи Юрген Клоп
Коментари Харесай

Юрген Клоп получи ясен път към нова работа след напускането на Ливърпул след подписването на договора

Германия може да ускори напъните си да назначи Юрген Клоп за нов управител след Евро 2024 след новината, че Руди Волер е подписал нов контракт като шеф на ФА на Германия.

Победителят в Световната купа Волер се съгласи да остане на поста си до Световната купа през 2026 година, като ще управлява семейството на Германия на шампионата това лято и по-късно опитите им да завоюват пета международна купа в Съединени американски щати, Канада и Мексико след две години.

Бившият нападател Волер постоянно е бил почитател на Клоп и през 2020 година съобщи, че просто ще бъде въпрос на време босът на Ливърпул да се завърне вкъщи, с цел да управлява страната си.

Говорейки пред Sky90, посредством Goal.com, Волер сподели: „ Вярвам, че Джоги Лоу към момента може да го направи за известно време, само че в един миг това ще бъде Юрген Клоп. “

Пет месеца по-късно Лоу разгласи, че ще се отдръпна след 15 години на поста след отсрочените финали на Евро 2020, където изведе Германия до 1/8, преди да бъде победена от Англия.

Лоу беше завещан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР