Германия гостува на Северна Ирландия в квалификационен двубой за Евро

...
Германия гостува на Северна Ирландия в квалификационен двубой за Евро
Коментари Харесай

Промени в състава на Германия

Германия гостува на Северна Ирландия в квалификационен дуел за Евро 2020 от група “С”. Мачът в Белфаст стартира в 21:45 часа.

Изненадващо домакините са водачи с групата с 12 точки от четири мача. Бундестимът е втори с три по-малко, а холандците са трети. ГЛЕДАЙТЕ ПРЯКО ТУК
Преди дни “маншафтът” беше надигран от “оранжевите” с 4:2 и затова в този момент селекционерът Йоахим Льов е направил някои промени. Той се отхвърля от постройката с трима централни бранители и в това време гласоподава доверие на двама нови футболисти - Марсел Халстенберг и Юлиан Брант, който изместват от стартовите 11 Йонатан Та и Нико Шулц.

Tonight's starting XI #DieMannschaft #NIRGER pic.twitter.com/mAdUpIy6hk
— Germany (@DFB_Team_EN) September 9, 2019
Домакините са безгрешни досега, само че тъй като имаха шанса да играят по два пъти против най-слабите тимове в групата Естония и Беларус. Ветеранът Стивън Дейвис извежда отбора с капитанската лента, а в отбрана са играещите в Премиър лийг Джони Еванс, Крейг Каткарт и Джамал Люис.

#NorthenIreland #Germany Line-ups! pic.twitter.com/rRPtW3qhgq
— TACTICAL PLANET (@tactical_planet) September 9, 2019
Съставите:
СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ: Пийкок-Фаръл, Далас, Дж. Еванс, Каткарт, Люис, К. Еванс, Дейвис, Макнеър, Савил, Макгин, Уошингтън ГЕРМАНИЯ: Нойер, Клостерман, Гинтер, Зюле, Халстенберг, Кимих, Кроос, Брант, Гнабри, Ройс, Вернер
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ЕВРО 2020 6 кръг, понеделник 9 септември  Северна Ирландия 21:45предстои  Германия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР