Германия е похарчила 23 милиарда евро през миналата година за

...
Германия е похарчила 23 милиарда евро през миналата година за
Коментари Харесай

Германия похарчила €23 млрд. за интегрирането на мигрантите през 2018 г.

Германия е похарчила 23 милиарда евро през предходната година за консолидираното на повече от 1 милион бежанци и битка с аргументите за миграцията от чужбина. Това излиза наяве от държавен документ, показан на " Ройтерс ".

Това е нарастване с близо 11% спрямо 20,8 милиарда евро, които Германия е изхарчила през 2017 година, демонстрира документът на финансовото министерство.

Правителството е похарчило 7,9 милиарда евро през миналата година за ограничения, целящи мигрантите да се държат отвън Европейски Съюз и възстановяване на изискванията на живот в родните им страни, което е с 16% повече спрямо 2017 година

16-те провинции на Германия, които най-вече дават отговор за настаняването и консолидираното на новопристигналите от страни като Сирия, Ирак и Афганистан, са получили 7,5 милиарда евро от федералното държавно управление предходната година. Това бележи нарастване от 14% по отношение на година по-рано.

Алис Вайдел, парламентарният водач на крайнодясната " Алтернатива за Германия ", подлага на критика държавната политика на канцлера Ангела Меркел за изхарчените милиарди евро за бежанците: " Това е скъпоструващо празненство за добре пристигнали за сметка на жителите ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР