Германия е готова да изпрати допълнителни полицаи, в частност в

...
Германия е готова да изпрати допълнителни полицаи, в частност в
Коментари Харесай

Германия е готова да изпрати повече полицаи за охрана на външните граници на ЕС

Германия е подготвена да изпрати спомагателни служители на реда, в частност в България, като част от ограниченията за защита на външните граници на Европейския съюз, предадоха ДПА и ТАСС, като се позоваха на писмо на канцлерката Ангела Меркел.

 © Българска телеграфна агенция / АРХИВ
„ Ще укрепим силите на Фронтекс, ситуирани в Гърция на границата с Македония и Албания “, се споделя в писмото на Меркел до ръководителите на партиите от ръководещата коалиция - Християндемократическия съюз (ХДС), Християнсоциалния съюз (ХСС) и Германската социалдемократическа партия (ГСДП) - и техните парламентарни групи.

Канцлерката желае тези ограничения, ориентирани към понижаване на броя на идващите в Европа мигранти, да бъдат осъществени до края на август.

„ Ние също по този начин би трябвало да сме подготвени да подкрепим, в случай че е належащо, Словения и Хърватия във връзка със отбраната на границите “, се споделя в писмото.
 В В "Денят стартира ": Европа и мигрантите - коментар на Мария Стоянова
Обвинения в двуличие и цинизъм, бедстващи мигранти в морето, противоречиви проекти за битка с незаконната миграция - това са новините от Стария континент в...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР