Германецът специалист Томас Тухел е въвел стриктни правила в съблекалнята

...
Германецът специалист Томас Тухел е въвел стриктни правила в съблекалнята
Коментари Харесай

Тухел се сприятелява със собственици на дискотеки заради играчите

Германецът експерт Томас Тухел е въвел прецизни правила в съблекалнята на френския първенец " Пари Сен Жермен ". За задачата новият треньор обикаля... нощните клубове.

" Франс футбол " оповестява, че германецът, който от новия сезон ще води ПСЖ, се пробва да се сприятели със притежателите на нощните заведения във френската столица, с цел да получава информация от първа ръка дали неговите футболисти седят до късно в увеселителните питейни заведения. Тухел изрично не разрешава на играчите да посещават подобен вид заведения, с изключение на в почивните дни.
Официално: ПСЖ смени Емери с Тухел Двугодишен контракт за немския ментор
44-годишният експерт държи доста и на формата на играчите си. Те не могат да пият никакви газирани питиета, а използването на паста и бързи закуски е лимитирана.

За това Тухел е посетил и няколко ресторанта, в които постоянно са засичани футболисти на първенеца.

Бразилецът Дани Алвеш, който лекува травма и пропусна международното състезание, има специфична диета, която би трябвало да съблюдава.

Дали тези ограничения ще дадат резултат, ще стане ясно по време на контролата на ПСЖ против " Арсенал " от шампионата Интернешънъл чемпиънс къп. Тя ще бъде излъчена директно по RING на 28 юли от 14:35 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР