Германецът Ролф Бухолц е на 62 години и държи два

...
Германецът Ролф Бухолц е на 62 години и държи два
Коментари Харесай

Историята на мъжа с 516 телесни модификации и 481 пиърсинга

Германецът Ролф Бухолц е на 62 години и държи два международни върха на Гинес.

Той е мъжът с най-вече пиърсинги в света (поставен през 2010 г.), както и мъжът с най-вече телесни модификации (поставен през 2012 г.)

Има общо 516 телесни модификации и 481 пиърсинга (като 278 от тях са на гениталиите му).

И броят им се усилва с годините, описват от Рекордите на Гинес.
View this post on Instagram
A post shared by Rolf Buchholz (@robuchholz)

Ролф, който учи компютърни науки и работи за телефонна компания в Германия, стартира да си прави татуировки и пиърсинг в края на 1999 година, преди повече от двадесет години, когато е на четиридесетгодишна възраст.

„ Започнах с модификациите на тялото, тъй като ми харесаха “, изяснява Ролф. „ Бяха занимателни, тъй че започнах да върша от ден на ден и повече. Един ден видях, че мога да счупя върха, тъй като срещнах други рекордьори и разбрах, че имам повече пиърсинг от тях. “

Модификациите на Ролф сигурно притеглят вниманието, само че някои повече от други разпалват интереса на публиката.

„ Мисля, че най-известните модификации са моите рогови импланти. Те са в действителност огромни “, споделя Ролф, докосвайки двата подкожни импланта с формата на рог на челото си. "Освен това имам доста импланти на ръцете. Имам и звезда под гърдите си. "

Както изяснява Ролф, той има общо 35 импланта, всички направени от медицински силикон. "Боли ли? Това е въпросът, който хората ми задават на всеки език, " споделя Ролф и упорства, че въобще не усеща болежка в никоя част на тялото си.

Една от най-любопитните промени на Ролф е съществуването на магнитни импланти в пръстите му. Въпреки че те му дават опция да прикрепя дребни железни предмети към пръстите си, от време на време пречат на електронните му устройства.

Освен пиърсингите и имплантите, тялото на мъжа е същинска история, разказана посредством мастилени рисунки. „ Първата ми трансформация беше татуировката на крайници ми “, стартира той, показвайки прасеца си. Всичките му татуировки са в черно и сиво, а най-болезнената е тази на дланта му.

Приблизително 90% от кожата на Ролф е покрита с мастило, макар че татуировките не се класифицират като промени на тялото за задачите на Гинес върха. „ Имам и татуирани очи “, продължава той. При тази съответна техника черно мастило се инжектира в горния пласт на бялата част на очната ябълка (склерата).

Когато процедурата е осъществена вярно, мастилото покрива цялата склера, без да поврежда зрението. Постоянна и необратима, тази извънредно завладяваща техника се извършва единствено от няколко професионални татуисти по света.
View this post on Instagram
A post shared by Rolf Buchholz (@robuchholz)

Всяка една трансформация трансформира нещо във външния тип на Ролф, носи му върхове и интернационална популярност, само че не го трансформира като човек. Той прави всичко това, тъй като желае да трансформира тялото си в произведение на изкуството.

Мъжът има другарка, която също като него е запалена по татуировките и смяната на тялото.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР