Германецът Емануил Бухман, който завърши 4-ти миналата година в колоездачната

...
Германецът Емануил Бухман, който завърши 4-ти миналата година в колоездачната
Коментари Харесай

Контузията няма да спре Емануил Бухман за Тур дьо Франс

Германецът Емануил Бухман, който приключи 4-ти предходната година в колоездачната Обиколка на Франция, възобнови пълноценни трентировки след неприятния конфликт и последвало рухване предходната седмица по време на Критериум дю Дофин.

" Все още има някаква болежка в гърба, само че на колелото се усещам по-добре, в сравнение с като ходя. Така че бих могъл да стартира някакви по-леки тренировки и лека-полека да подвигам равнището ден след ден”, написа 27-годишният колоездач в профила си в Инстаграм.

" В момента се фокусираме по време на лагера в Северна Италия върху физиотерапията, само че съм отпимист, че за “Тур дьо Франс” ще бъда в топформа”, споделя още Бухман.
View this post on Instagram

A post shared by (@emubuchmann) on Aug 21, 2020 at 1:47am PDT
Тазгодишното издание на известната Обиколка ще започва на 29-и август. Стивън Круейсвейк от Нидерландия, трети от предходната година, към този момент се отхвърли от присъединяване, защото счупи рамото си по време на Критериум дю Дофин при друго зверско рухване.

Четирикратният първенец Крис Фруум и различен от любимците - уелсецът Герайнт Томас, първенец от 2018-а година и 2-ри от 2019-а, също са в листата на изчезналите звезди. А тимът на Инеос се концентрира в работата да промотира миналогодишния победител Еган Бернал от Колумбия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР