Германецът Дъстин Браун не е участвал в мач от Големия

...
Германецът Дъстин Браун не е участвал в мач от Големия
Коментари Харесай

Дъстин Браун изненада Денис Истьомин на квалификациите за Ролан Гарос

Германецът Дъстин Браун не е взел участие в мач от " Големия шлем " от януари 2018, само че през вчерашния ден отстрани поставения под №2 в квалификациите за " Ролан Гарос " 2019 Денис Истьомин (Узбекистан) след 7-6(5), 6-1.

Осемкратният победител от шампионата " Чалънджър " беше стигал до №64 в класация на ATP. Днес във втория кръг той ще се изправи против представителя на Еквадор Емилио Гомес, справил се с испанеца Даниел Химено-Травер с 6-4, 6-1. Браун е с татко от Ямайка, само че избира да се състезава за страната, в която се е родил.
 Григор Димитров: Опитвам да си наложа различен игрови проект
Григор Димитров: Опитвам да си наложа различен игрови проект

Българинът регистрира като позитив присъединяване си на Geneva Open

Сънародникът на Браун - Рудолф Мьолекер постави завършек на очакванията на някогашния международен №5 Томи Робредо след победа със 7-6(5), 6-3. 18-годишният квалификант от Australian Open ще се опита още веднъж да влезе в главната скица.

Осем представители на домакините преодоляха първите трудности. Юго Гастон победи аржентинеца Марко Трунхилети с 6-4, 6-1. Преди година Трунхилети влезе в главната скица като " лъки неудачник ", като му се наложи да направи 10-часов преход от Барселона, с цел да се върне в Париж.

Испанецът Алехандро Давидович Фокина, който нашумя преди три седмици в Ещорил с успеха си против Гаел Монфис, се наложи над британеца Джей Кларк с 2-6, 7-6(5), 6-1.

Най-голямата победа в първия ден реализира американецът Маркос Хирон, който даде единствено гейм на сънародника си Доналд Йънг за 6-0, 6-1.

Днес ще се изиграят 32 мача от втория квалификационен кръг за мъжкия " Ролан Гарос " 2019.
 Изабелла Шиникова може да взе участие в квалификациите на
Изабелла Шиникова може да взе участие в квалификациите на " Ролан Гарос "

В момента родната тенисистка тренира в Париж
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР