Германецът беше приет преди два дни в болница в Париж.

...
Германецът беше приет преди два дни в болница в Париж.
Коментари Харесай

ЧУДО: Михаел Шумахер е в съзнание


Германецът беше признат преди два дни в болница в Париж. Той ще бъде подложен на лекуване със стволови кафези при прочут френски експерт.

Той бе настанен в кардиологичното поделение на парижката болница “Жорж Помпиду” и грижите за него са поети от светилото в кардиохирургията Филип Менаш. Според данните на легендата на “Формула 1” Михаел Шумахер е осъществена интервенция по трансплантация на стволови кафези. Това е относително нова намеса в тази област на медицината, а френският експерт е най-хубав в нея, и по думите му тя “може да прави чудеса”.

50-годишният Михаел Шумахер получи тежка травма на главата, до момента в който караше ски във френския курорт Мерибел през декември 2013 година

Шампионът от Формула 1 претърпя мозъчна интервенция в клиника в Гренобъл, Франция, и по-късно беше подложен в здравна индуцирана кома. През юни пенсионираният немски играч се разсъни от комата и беше изместен от клиниката в рехабилитационно заведение в Лозана, Швейцария.

През септември Шумахер беше изместен за по-нататъшното лекуване вкъщи, защото положението му се усъвършенства.

Шумахер не е виждан на обществено място от 5 години. Според негови близки той не може нито да върви, нито да поддържа връзка. Гилотът е най-успешният в историята на " Формула 1 " със 7 трофеи и 91 победи в сериите.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР