Гери Стаменова обра точките на всички, след като сложи в

...
Гери Стаменова обра точките на всички, след като сложи в
Коментари Харесай

Любов, свалки и още нещо: Гери Стаменова получи роза от много специален мъж

Гери Стаменова обра точките на всички, откакто постави в дребния си джоб всички девойки в " Ергенът ". Певицата сподели, че зад огнената визия се крие разсъдък и обща просвета.

Е, рускинята Капитонова, която не знае нищо за страна, в която живее от 10 години, стартира да злобее, само че това не е нищо ново. Полезната блогърка, както сама се назовава, умее да върти интриги и не са ѝ нужни други знания. На Гери обаче не ѝ пука нито за нея, нито за останалите девойки.

Виж още: Най-желаният ерген Виктор Стоянов се отдаде на заслужена отмора с другари в Амстердам 

Изглежда обаче, че не се вълнува изключително доста и от Виктор Стоянов. Е, сигурно го харесва, само че няма да грабне от него розата на огромния край. Не това обаче е значимо, а че певицата въпреки всичко получава рози всеки ден. За този факт се похвали самата тя на стори в Instagram, показвайки красивото цвете. 

Виж още: С голямо самочувствие и много самоирония: Виктория от Hell's Kitchen - фаворитка на TikTok! 

 Instagram

Очевидно е, че Гери си има почитател, който мисли за нея и отделя пари всеки ден, с цел да ѝ купи роза. Гери е споменавала, че се радва на всевъзможни сантиментални жестове, а скъпите дарове не са фикс концепция, както е при Виктория. Е, последната не крие, че за нея материалните придобивки са много значими, което пък ѝ прави чест. Може и да не ви харесва, само че най-малко не крие, че обича шума на парите. 

Гери неотдавна призна пред Ивка Бейбе, че била на изсъхнало от 6 месеца, само че нещо ни подсказва, че това не е тъкмо по този начин. Нмя мъж, който да подарява рози, тъй като желае да е просто другар с една жена, а това значи едно... и всички знаем доста добре защо става въпрос.

Изображение: https://www.instagram.com/stamenowwa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР