Гери Стаменова може и да е топ мацка, но понякога

...
Гери Стаменова може и да е топ мацка, но понякога
Коментари Харесай

Гери Стаменова е на сухо! Певицата призна, че не е правила секс от месеци

Гери Стаменова може и да е топ мацка, само че от време на време и тези дами остават на изсъхнало. Е, най-малко по този начин твърди тя в малко изявление пред Ивка Бейбе, което се появи в TikTok.

Огнената брюнетка показа, че е на изсъхнало от 6 месеца. " Не съм доста по секса в последно време. От шест месеца не съм правила секс ", сподели с необятна усмивка Гери. 

Виж още: Андреа към този момент не се тормози от килограмите! Певицата се появи без Photoshop

Това обаче значи единствено едно нещо, а точно – Гери няма да завоюва борбата за Виктор Стоянов. Отношенията сред двамата не са били в никакъв случай много близки, въпреки че изкусителката се опита да влезе много стремително в персоналното пространство на ергена.

Сексът за Гери си Виктор може да си остане мираж, само че в нета се твърди, че и други девойки от „ Ергенът “ може да останат на изсъхнало. Победителка ще има, а нейното име към този момент е съвсем известно. Става въпрос за Виктория Капитонова, която сега е определяна за манипулатолка №1. 

Виж още: Истина или фалшив? Изтече забавен чат диалог с Виктор Стоянов

Рускинята неотдавна обаче сподели в Instagram, че Виктор не е неин вид мъж. Тя обичала по-светли мъже, а Виктор бил и много суетлив. Възможно е да споделя това, с цел да заблуди всички ни, само че скоро ще научим истината.

Изображение: https://www.instagram.com/stamenowwa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР